Airportservice 

  

Hoffland Chauffeursdiensten heeft een 24-uurs service voor het vervoer van en naar diverse luchthavens in Nederland, Duitsland en België. 

Wij zorgen voor een onbezorgd begin en einde van uw zakenreis of vakantie. 

  

Wegbrengen 

Met Hoffland Chauffeursdiensten begint uw vakantie of zakenreis al bij u thuis voor de deur. Met een comfortabel voertuig zorgt onze chauffeur ervoor dat u ontspannen en op tijd op uw plek van bestemming arriveert. Eenmaal aangekomen is onze chauffeur u graag van dienst met het dragen van uw bagage. Met Hoffland Chauffeursdiensten ervaart u een tal van voordelen, zo heeft u bijvoorbeeld: 

    -    Geen wachttijden; 

    -    Uw vervoer wordt niet gecombineerd met andere passagiers; 

    -    Geen parkeerproblemen; 

    -    U kunt uw auto thuis laten staan en hoeft niet onbeheerd op een luchthaven te staan.  

  

Ophalen 

Om uw zakenreis of vakantie goed te laten eindigen, maakt u gebruik van de ophaalservice op de luchthaven. Aan de hand van uw vluchtnummer wordt de aankomsttijd van uw vlucht op de luchthaven voortdurend in de gaten gehouden. Direct nadat het toestel geland is rijdt de chauffeur naar de centrale aankomsthal, waar hij of zij u zal ontmoeten bij het Meeting Point. Het Meeting Point bevindt zich in de centrale aankomsthal waar ook de treinen vertrekken, en is duidelijk herkenbaar aan de grote rood wit gekleurde kubus midden in de hal.